Promotie Artikelen

Reclame & Cadeau

 • Buitenreclame / Binnen reclame
 • Vlaggen
 • Beurzen & Evenementen
 • Stickers & Drukwerk

Index;​

(op deze pagina vindt u) (binnenkort)

onder constructie

Wij zijn van oorsprong gespecialiseerd in textiel verrijking. En wij kunnen op dat gebied alles in eigen huis, in Nederland voor kleine aantallen en voor grote aantallen in Polen, China, Pakistan, India of Tsjechië.

Maar bedrukken is natuurlijk een breed begrip. Cadeaus of relatiegeschenken bedrukken, zoals mokken, borden, sleutelhangers etc, kunnen wij ook in kleine aantallen in eigen beheer, groot samen met importeurs.

Echter zijn er ook leverancier van producten welke u niet direct bij ons zou verwachten, maar wel binnen onze branche vallen. Wij hebben leveranciers die graag van onze expertise, ons netwerk en onze website gebruik maken door hun producten via ons aan te bieden.

En daarvan kunt u profiteren. (Beach) vlaggen, matten, stickers (vloer, raam, auto, of kleiner), stoepborden, spandoeken, steiger doeken met uw reclame uitingen, visite kaartjes, briefpapier en nog heel veel meer, zijn namelijk niet onze hoofd werkzaamheden. Wij hoeven daar dus geen hoge marges op te pakken om medewerkers te betallen, de vaste lasten van af te dragen, machines voor te laten draaien etc. Voor ons is dit extra. En dus kunnen wij dat heel prijsgunstig leveren. Maar u besteld gewoon bij ons. Dus wij zijn verantwoordelijk voor de service.

Vragen & Antwoorden

Meest gestelde vragen;

U heeft een vraag?

Wij het antwoord. Want na al die jaren hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u gegarandeerd, goed van dienst te kunnen zijn.

Vraag en Antwoord op vragen over borduren, bedrukken, badges, patches, kleding en textiel
Wellicht dat u hier al het antwoord vindt dat u zoekt, op het moment dat u ons niet kunt bereiken.

(b.v. in het weekend, of tussen 17:00 en 9:00 uur. Excuseses voor het ongemak)

Of als u liever nog geen contact wilt opnemen.

1. Wat kost borduren / bedrukken?

 

 

Wij leveren voornamelijk b2b Wanneer wij op onze site over prijzen spreken is dit ex btw.

Regelmatig terugkerende klanten, distributeurs en wederverkopers adviseren wij altijd een offerte aan te vragen

 

OFFERTE

Maar een offerte is sowieso voor iedereen verstandig omdat wij ook rekening houden met de totale order. Grote aantallen betekend soms andere prijzen. Besteld u ook kleding bij ons kan dat ook van invloed zijn op de totale prijs. In sommige gevallen kunnen de logokosten vervallen. etc.

 

Wat kost bedrukken / borduren is de meest gestelde vraag, maar niet in alle gevallen eenvoudig te beantwoorden. Sorry.

Allereerst hangt het af van de techniek waar u voor kiest;


 

Borduren op kleding/textiel;

Zolang uw logo niet uit 13 of meer kleuren bestaat, bepaalt het aantal kleuren, niet de prijs. De kosten voor borduren op kleding of textiel is afhankelijk van het logo of de tekst.

Tekst borduren Is uw tekst geschreven met een bestaand/standaard (ttf. / word) font;

 • tot 10cm op € 4,99,
 • tot 20cm op € 7,99,
 • tot 25cm op € 9,99
 • Voor uw eerste opdracht komen er € 12,50 startkosten bij. Deze betaald u bij een herhaalorder niet weer.

Maar is uw tekst geen standaard font dan moeten wij het omzetten naar borduurbaar bestand en dus digitaliseren. (punchen). Dan is uw tekst een logo.

 

Logo of plaatje. Het bestand moet eerst borduurbaar gemaakt worden (punchen). Punchen kost tijd. Hoeveel tijd is afhankelijk van uw logo.

 • een klein logo (tot 12cm) kunnen wij in +/- een uur punchen en komt op € 29,95
 • een groot logo (tot 26,5cm) zit al snel op 2 à 3 uur en komt op € 39,95
 • een borst (tot +/- 12 cm) en rug logo (+/- 26,5 cm) van hetzelfde logo komt op € 43,50
 • heel moeilijke, grote en/of gedetailleerde logo’s als familie wapens, of zeer gedetailleerde doodskopen of rug patches van motorclubs e.d. kunnen wij alleen op basis van offerte een prijs geven. Die kunnen zomaar een hele dag in beslag nemen of zelfs meer.

Logokosten zijn eenmalig. Voor herhaalorders betaald u die kosten uiteraard niet nog een keer. Wij bewaren het bestand en kunnen het bij een volgende order weer gebruiken.

 

Het borduren zelf. Het ene logo van bijvoorbeeld 10cm bij 10cm kan goedkoper zijn dan het andere omdat er minder steken in zitten. Een vol geborduurd logo van 10 bij 10 zit nu eenmaal meer steken dan een rechthoek van 10 x 10 met een paar gekleurde lijnen welke voor 25% geborduurd is Ook moeilijker steken, de ondersteken, schaduwen en andere technieken beïnvloed de productie tijd en daardoor ook de prijs. Vandaar dat wij voor het borduren van een logo/plaatje altijd een offerte moeten maken en dus het logo/plaatje moeten ontvangen.

Een offerte voor borduren kost niets en verplicht u tot niets.

OFFERTE

Maar een offerte is sowieso verstandig omdat wij ook rekening houden met de totale order. Grote aantallen betekend soms andere prijzen. Besteld u ook kleding bij ons kan dat ook van invloed zijn op de totale prijs. In sommige gevallen kunnen de logokosten vervallen.


 

Badges (geweven, geborduurd);

Een standaard prijs voor badges is niet mogelijk tenzij wij de ene klant teveel zouden laten betalen en de andere te weinig. Een standaard prijs is niet eerlijk. De prijs van uw badges is afhankelijk van;

 • uw logo of tekst,
 • het gewenste formaat (wij kunnen uiteraard adviseren)
 • de aantallen. (vaak is 50 stuks Azië productie goedkoper dan 20 stuks Nederland productie)
 • extra opties zoals;

 

Sublimatie badges;

De prijs per badge is afhankelijk van de grote van uw badge omdat sublimatiebadges worden gedrukt op een A3 formaat textiel vel. Hoe kleiner de badge, des te meer passen er op een vel en hoe goedkoper de badge dan per stuk gaat kosten.

 • U kunt hier uitrekenen wat uw sublimatie badges kosten en hoeveel er op een A3 textiel vel passen.

 

Een offerte voor badges kost niets en verplicht u tot niets.

OFFERTE

Maar een offerte is sowieso verstandig omdat wij ook rekening houden met de totale order. Grote aantallen betekend soms andere prijzen. Besteld u ook kleding bij ons kan dat ook van invloed zijn op de totale prijs. In sommige gevallen kunnen de logokosten vervallen.


 

Bedrukken op kleding/textiel:

 • Zeefdruk, prijslijst wordt momenteel aan gewerkt, moet u momenteel nog even aanvragen.
 • DTG (direct to garment), Flex, Subliflex, Laser bedrukking. Kunnen wij in kleine aantallen maken (sommige technieken zelfs per stuk), prijslijst wordt aan gewerkt, moet u momenteel nog even aanvragen.
 • Zeefdruk transfers (uw logo / plaatje met de kwaliteit van zeefdruk op transfer vellen om met een hitte pers op kleding / textiel te persen) kunnen wij per 15 vel leveren. De prijs is afhankelijk van de kwaliteit zeefdruk transfer. Moet het in de kookwas kunnen, moet het in de droger kunnen. prijslijst wordt aan gewerkt, moet u momenteel nog even aanvragen.
 • Sublimatie druk prijslijst wordt momenteel aan gewerkt, moet u momenteel nog even aanvragen.

 

Een offerte voor bedrukken kost niets en verplicht u tot niets.

OFFERTE

Maar een offerte is sowieso verstandig omdat wij ook rekening houden met de totale order. Grote aantallen betekend soms andere prijzen. Besteld u ook kleding bij ons kan dat ook van invloed zijn op de totale prijs. In sommige gevallen kunnen de logokosten vervallen.


 

Vectoriseren;

Heeft u een plaatje / logo met een slechte kwaliteit, of moet het vergroot worden maar is het in bitmap kwaliteit (jpg, bmp e.d.) en kan het niet goed vergroot worden want de kwaliteit wordt dan minder (voor een kwalitatief goede bedrukken is een png 300 dpi minimaal), of wilt u gewoon uw oude bitmap bestanden laten vectoriseren voor reclame, signing o.i.d.? Dat kunnen wij prima voor u doen en over het algemeen tegen zeer concurrerende prijs.

 • Vectoriseren € 24,95.
2. Wat is de levertijd?

 

 

Uiteraard gelden de levertijden hieronder alleen als wij alle informatie en bestanden welke voor de order van belang zijn, door ons zijn ontvangen.

 • Soms is spoed mogelijk. Geef gewoon even aan wanneer u het uiterlijk in huis wilt hebben. Indien spoed tussen de lopende orders door niet mogelijk is, maar u heeft toch haast, is het mogelijk dat wij er op overwerken. Helaas werken onze medewerkers niet voor niets. Daarom moeten wij in dat geval 20% toeslag rekenen. Uiteraard altijd in overleg met u.
 • Sublimatie badges over het algemeen een week na uw akkoord voor de order.
 • Borduren in Nederland 6 tot 10 werkdagen na akkoord
 • Borduren of weven in het atelier in China of Pakistan (grote aantallen en weef badges) +/- 3 weken na uw akkoord voor de digitale proef
 • Bedrukken van kleding / textiel tot 50 stuks 6 tot 10 werkdagen na uw akkoord voor de order. Grotere aantallen in overleg

U wordt via ons systeem, keurig op de hoogte gehouden van het reilen en zijlen van uw opdracht.

3. Zijn er minimum aantallen?

 

 

Wij leveren voornamelijk b2b en zijn een groothandel. Des al niet te min kunt u bij ons in kleine aantallen bestellen. In het geval van drukken is dat in sommige gevallen ook per stuk mogelijk.

De aantallen:

 • Borduren van kleding minimaal 2 stuks
 • Borduren van patches 4 kleine of 2 grote (20cm+)
 • Weven van badges 50 stuks
 • Sublimatie is afhankelijk van de grote van uw logo. (Hoeveel er op een A3 vel passen) 1 is mogelijk, maar als er meer op een A3 vel passen is dat goedkoper.
 • Rechtstreeks drukken op kleding of textiel is 1 stuk het minimum, afhankelijk van de druktechniek

 

Een offerte kost niets en verplicht u tot niets.

OFFERTE

4. Wat is het verschil tussen borduren, weven, drukken?

 

Borduren

staat kwalitatief op nummer 1 omdat borduurgaren over het algemeen van betere kwaliteit is en hogere eigenschappen heeft (kan tegen kookwas en tegen bleken) dan de kleding of textiel waar het op geborduurd wordt. Na jaren is vaak het borduurwerk nog mooi terwijl de kleding “op” is.

Bij borduren wordt met garen het logo, plaatje of de tekst op de kleding, textiel of badge materiaal gemaakt doordat het garen met een naald door deze kleding of textiel heen gaat.

voorbeeld plaatje volgt

Voordelen van borduren;

 • Extreem duurzaam
 • Luxe uitstraling
 • Blijft langer goed (ook na wassen en drogen) dan bedrukken
 • Kan op hoge temperaturen gewassen worden

Nadelen van borduren;

 • gedetailleerde of zeer kleine tekst (+/- kleiner dan 5mm) is niet duidelijk
 • extreem grote borduursels zijn vaak kostbaar
 • extreem grote borduursels worden vaak een hard plakkaat

Weven

(alleen badges)

bla bla bla

voorbeeld plaatje volgt

Voordelen van weven;

Nadelen van weven;


Bedrukken

bla bla bla

voorbeeld plaatje volgt

Voordelen van bedrukken;

Nadelen van bedrukken;


 

Alles begint met de belangrijkste vraag;.

“Wat vindt u het mooiste?”

En daarna gaan we trechteren;

 • Is uw logo geschikt voor de techniek die u het mooiste vindt?
 • moet het op polyester, katoen, een menging van beide,
 • heeft uw logo of tekst veel detail,
 • moet het in de kookwas kunnen

DAT HELPT NIET MENSEN VAN De Borduurshop BV!

Nu is het alleen maar moeilijker geworden.

Maar daarom zijn wij er toch? Als u ons van voldoende informatie voorziet, kunnen wij adviseren.

CONTACT

9. Zijn jullie badges opstrijkbaar?

 

 

Ja…., maar…..;

Tegenwoordig is de lijm die wordt gebruikt een duurzame lijm. Dat is natuurlijk fantastisch. Maar duurzame lijm is niet meer zo sterk als de lijm die vroeger werd gebruikt. En dat is dan weer jammer. U kunt de badges met een strijkbout vastzetten. Afhankelijk van het materiaal waar ze op vastgezet worden, zal het ook ……

10. Produceren jullie zelf of besteed je uit?

 

 

Wij kunnen alles in huis produceren. Wij borduren zelf, wij drukken zelf (sublimeren, laserprint, DTF, Flex, zeefdruktransfers)

Echter zodra de aantallen groter worden is Nederland helaas niet meer het land om te produceren. Nederland wordt dan te duur. Vandaar dat wij grote aantallen produceren in Polen, Tsjechië, Pakistan en China. Afhankelijk van het product. Tegenwoordig is het eenvoudig om bijvoorbeeld borduur of drukbestanden in Nederland te maken en vervolgens in het atelier in China, of Pakistan te laten borduren of drukken. Daar wordt met dezelfde software en machines gewerkt zodat wij altijd dezelfde kwaliteit voor grote alsmede kleine aantallen kunnen garanderen.

U doet natuurlijk zaken met ons in Nederland. Wij staan ingeschreven bij de Nederlandse kamer van koophandel en hebben een Nederlands btw nummer. U doet zaken in het Nederlands. (of wanneer u dat wenst in het Engels, Duits of Frans) Wij leveren volgens Nederlandse/Europese wetgeving en geven ook garantie volgens de Nederlandse/Europese wet. Ongeacht of de producten door ons in Nederland of in Polen, Tsjechië, Pakistan of China worden gemaakt. Wij hebben de verantwoordelijkheid voor het produceren. Want ons vak is echt een vak en kennis en ervaring is van zeer groot belang.

U loopt dus absoluut geen risico en zo kunnen wij u altijd op de beste en meest prijsgunstige wijze van dienst zijn.

11. Kan ik bij jullie langs komen?

 

 

Jazeker.

 1. Heeft u al contact met ons gehad en wilt u de te borduren of te bedrukken producten brengen?
 2. Heeft u bericht ontvangen dat uw opdracht klaar is en wilt u deze afhalen?

Dan is een afspraak niet nodig.

In andere gevallen is het verstandig een afspraak te maken. Hoeft niet, maar dan kunnen wij meer tijd voor u maken en is het minder hectisch.

De Borduurshop BV
Virulyweg 29d
7602RG Almelo

BEKIJKEN IN GOOGLE MAPS

Contact / Offerte

BELANGRIJK!

Om u snel en goed van dienst te zijn is het belangrijk dat u ons van zoveel mogelijk relevante informatie voorziet over uw kleding, textiel, de badges, het bedrukken, het borduren of andere zaken waar u contact over wilt opnemen.
Dan kunnen wij u vaak met 1 mail al helpen en uw vragen beantwoorden of een goede offerte uitbrengen en hebben wij geen vragen meer voor u. Dat bespoedigt het traject.
 • Is uw logo nog een concept logo en gaat het nog wijzigen?
 • Wilt u andere kleuren dan in uw plaatje?
 • Moet een tekst later nog anders worden?
 • enz…..

Achteraf iets wijzigen is vaak wel mogelijk, maar kan soms extra kosten met zich meebrengen.

Teleurstellingen worden voorkomen door goede communicatie. Informeer ons daarom zo goed mogelijk.
Denk b.v. aan;

 • Logo, plaatje of tekst
 • Weet u pms kleuren?
 • Weet u de aantallen / maten?
 • Bedrukken of borduren voorzijde, achterzijde, mouw, borst o.i.d?
 • Voorkeur (of advies) Borduren, bedrukken of weven
 • In geval van badges, wilt u de standaard lijm(/strijk) laag op de achterzijde of liever, klitteband (velcro), een veiligheidspeld of een magneet, iets anders of niets of advies?
 • Wilt u specifiek goud of zilver metallic garen voor borduurwerk?
 • Moeten wij rekening houden met waterdichtheid, brandveiligheid, ESD, kookwas of bleken?
 • Andere specifieke wensen?

U zit uiteraard nergens aan vast. Informatie of een offerte is natuurlijk gratis en vrijblijvend

  meerdere opties mogelijk
  meerder opties mogelijk
 • links of rechts op de borst (gezien vanaf de drager), op de rug, de mouw, of anders.
 • (wij kunnen uiteraard adviseren)
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpeg, tiff, psd, eps, svg, cdr, cmx, ai, pdf, svg, gif, bmp, png, jpg, dxf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Virulyweg 29 G

7602RG Almelo

Ma. t/m Do. 9:00 - 17:00

Vr. 9:00 - 12:00

Pauze van 12.30 tot 13.00

infoat tekendeborduurshop.nl

Whatsapp (alleen tekst)

(31)(0)613 048 399

Afspraak op locatie, Zoomcall of terugbel afspraak maken

Tel. (31)(0)546 657 760